Primære faneblade

Fritidsmesse på Ryegaard Gods - 4060 Kirke Såby

Tid og dato:
5.-6. maj, begge dage 10-16
Adresse:
Munkholmvej 377
4060 Kirke Såby
VI manglere hjælpere!

 

Livet på Landet!
Tag familien med til Livet på Landet på Ryegaard Gods lige mellem Roskilde og Holbæk. Fritidsmessen byder på masser af inspiration og gratis oplevelser for både store og små. Når først entrebilletten er betalt, kan I deltage i mange aktiviteter rundt om i parken, der er delt ind i områder, så der er noget for enhver:

 

 

  • Indretning og livsstil Her finder du inspiration til indretning af hjemmet både ude og inde. Delikatesser, nips, praktisk opbevaring, blomster og meget andet.
  • Friluft, hobby og have Her er det nyeste udstyr til det aktive friluftsmenneske – både til lands, til vands og i luften.
  • Maskin- og motorområdet Her er området med masser af muligheder for at se det sidste nye inden for køretøjer, redskaber og værktøj – og ideer til den kommende grillsæson.
  • Kæledyr og land liv Området byder på kæledyr og tilbehør samt gode råvarer. Ildsjæle står klar til at give dig en god oplevelse. Food Court. Her kan du finde mad og drikke for enhver smag.
  • Find aktiviteter for børn i hele parken

Livet på Landet – Fritidsmesse på Ryegaard Gods bliver holdt i Ryegaards Park mellem Roskilde og Holbæk – kun 35 minutter fra Rådhuspladsen.

 

Frøsamlerne deltager med en stand.

MEN: KUN HVIS vi finder nogle medlemmer, der kan hjælpe med denne! Kontakt Rie Schou hvis du kan hjælpe i nogle timer, evt. en halv dag. Nye praktiske frøsamlere er også velkomne, fx til at gi' en hånd ved opsætning og nedtagning, ved pyntning af standen, til at tage imod penge osv. Vi finder en med erfaring som medhjælper!

 

Se mere på: 

https://www.ryegaard.dk/det-sker/fritidsmesse-pa-ryegaard/om-livet-pa-landet