Af Webmaster

Rettelser til Medlemslisten Forår 2016

Vi har løbende opdaget fejl og udeladelser i Frølisten - disse opsamles her. Der er dog enkelte af dem, der omfatter udbydernavne - dem skal man stadig logge ind for at se på siden Foreningen>Frøvirke>Medlemsudgave af Frølisten Forår 2016. Her er oversigten:

 

1) Der mangler en udbyder på listen s. 35! MH - navn og kontaktinfo findes på den nævnte medlemsside.

 

2)Tomatsorten 'Chocolate Stripes' udbydes af både LT og MJ. Tilgengæld er den kun en tomat og ikke en peber - selv om opslaget er gengivet under "Pebre".

 

3) På side 9 i listen er der "Havemælde fra Bornholm". Det der står er helt korrekt, men der mangler en udbyder: HH, navn og kontaktinfo findes på den nævnte medlemsside.

 

4) Der er rod i den Sibiriske vinterportulak på side 10. Det er IKKE Claytonia perfoliata, men derimod  Claytonia sibirica og uden FS-nummer. Beklager fejlen. Og Kirsten, der udbyder den, har lovet at gøre opmærksom på fejlen når hun sender frø.


5) Udbyder BJ er desværre blevet syg og har ikke mulighed for at sende frø i år. Jeres bestillinger er samlet hos NO Crossland - send NO en mail hvis du har penge til gode, eller vil høre om der er andre muligheder for at skaffe de pågældende sorter. (Der findes ikke mange alternativer til BJ, men måske kan enkelte ting skaffes fra genbanken - bare et gæt - i så fald er det en længere proces.) Eller spørg NO på Forårskurset i Svendborg.

 

6) For botanisk korrektur krediteres: Gert Poulsen og Søren Holt. :-)


7) Vi har fået en fin udredning af chilinavne m.m., der kan ses i et andet indsalg i dette forum.


25. februar 2016