Egne favoritter

Normalt emne

Hvidløg i balsamisk eddike

  Når man først har egne hvidløg fra haven, kan man fråse i dem. Det kan også være svært at nå at få spist alle, inden de begynder at spire hen i forårsmånederne. Derfor er det en god ide,…

Kommentarer: 0 , seneste indlæg af georginer for 1 år 1 måned siden
Normalt emne

Syltetøj med Courge de Siam (Confiture de Gergeline)

Her er min mormors opskrift med Courge de Siam som er en slags graskær som vokser i Drôme i Frankrig. En courge de Siam (ca.4kg) 1 appelsin per kg courge de Siam (4)  Om aften sæt i en stor gryde …

Kommentarer: 2 , seneste indlæg af Isabelle Villard for 3 år 10 måneder siden
Normalt emne

Ravioles fra Vercors (Frankrig) Persillasagne

Her er lasagneversion af Ravioles du Royans 300g emmental 3 spsk. parmesan 1 æg 500g cremefraiche 38% 1 tsk salt 200g hakket persil 1/4L hønsbouillon Man skal lave nogle meget tynde lage af lasagne …

Kommentarer: 0 , seneste indlæg af Isabelle Villard for 4 år 6 måneder siden
Normalt emne

Græskarkage fra provence

Her er min mor opkrift for græskarkagen. 1kg kogt græskar 5 æg 10 spsk. sukker 1/2l mælk 200g bulgur 1 spsk mel Det hele blandes grundigt sammen og bages i en bradepand 35 min ved 220 grader Vi pl…

Kommentarer: 0 , seneste indlæg af Isabelle Villard for 4 år 6 måneder siden