Frøsamlernes Frivillig-Formidling

Vi bliver flere for hver uge, der går - men opgaverne vokser lige så hurtigt. Derfor har vi oprettet et "jobcenter", hvor frøsamlere, der har tid og lyst til frivilligt arbejde, kan finde drømme-opgaven. Håber vi! Hvis du finder din, kontakt den ansvarlige hvis navn du finder i opslaget.

 

1) Job der kræver almen brugerviden indenfor IT og evt. et andet fag, men ikke speciel erfaring med frø og plantesorter:

  • Billedredaktør / billedbibliotekar på hjemmesiden. Kræver en systematisk bibliotekar-type, et øje for kvalitet, men ikke en fotograf. Et mindre tidsforbrug. I samarbejde med webmasters. Jobopslag: Billedredaktør
  • Markeds-koordinator for København/Nordsjælland. Stillingen er besat!
  • Journalist / webredaktør til vores 2 hjemmesider. Kræver sans for web-kommunikation, gode skriveevner og en del basis IT viden. Kan tage lidt eller megen tid efter eget ønske. I samarbejde med webmasters. Opslaget kommer.
  • Formidlings-koordinator for hele landet. Vi får flere og flere henvendelser om en der kan holde foredrag el. lign. om frøsamling, Kræver overblik, nogen formidlingserfaring (men ikke fordi du selv skal være foredragsholder) og gerne lidt netværk indenfor foreningen. Mindre tidsforbrug. I samarbejde med formanden og markedskoordinatoren. Jobopslag: Formidlings-koordinator  

2) Job der kræver en del erfaring med foreningen, med vores frølister og/eller med specifikke plantegrupper:

 

  •  Nye koordinatorer til følgende adoptionsgrupper: Her er der brug for folk med en del dyrkningserfaring, som kan gå systematisk til værks og holde kontakt med adoptanter. En del timer og krav på hurtigt arbejde i perioder, timer hist og her resten af tiden - ved at indskrænke hver gruppes ansvar, håber vi at gøre dem alle overkommelige. I samarbejde med Adoptionsgruppen og Frølistegruppen, der også vil yde støtte.

 

Stauder (et udviklingsarbejde: hvilke stauder kan vi tage ansvar for?)

Prydløg (vær med til at udvikle dette område)

Tomater (og evt. beslægtede, f.eks. pebre - en meget lille gruppe, vi ikke har mange danske sorter)

Reliktplanter (en meget lille gruppe men en, der kræver en del viden)

Kornsorter (5-6 sorter, kræver lidt af en nørd)