Introduktionskursus i feltbotanik med Botaniker Bo B. Johansen

Tid og dato:
23. juni 2018, 10:00 til 13:00
Adresse:
Grantoftegaard, Pederstrupvej 69
2750 Ballerup
Lær at artsbestemme vilde planter, 2750 Ballerup

Nu har du muligheden for at komme på et introduktionskursus i feltbotanik - hvis du har lyst til at lære hvordan man artsbestemmer vilde planer, eller altid har haft problemer med at bruge en bestemmelsesnøgle til at identificere planter - eller vil du vide hvad en bestemmelsesnøgle er! -, så skal du deltage på dette kursus.
Botaniker Bo Buchholt Johansen er tidligere professor ved Københavns Universitet og har skrevet bogen Vinterbotanik, samt et utal af videnskabelige artikler.

 

Vi starter med at blive undervist ca.1-2 timer indenfor, hvorefter vi går en tur ud i felten og nøgler planter :-) For at kunne deltage skal du tilmelde dig kurset, medbringe en lup og bogen Dansk flora. Hvis du ikke har en dansk flora kan du måske låne ellers skriv til mig og jeg vil se hvad jeg kan gøre.

 

Kurset er gratis.

 

For at blive tilmeldt skriver du enten en PB til mig på Facebook eller en mail på kristine_uldahl@hotmail.com Først når du har hørt tilbage fra mig er du tilmeldt kurset. Hvis du bliver forhindret i at komme må du meget gerne melde afbud, da vi har Max 20 deltagere. Der vil blive lavet en venteliste hvis kurset bliver fyldt. 

Max 20 deltagere. Tilmeldingsfrist 17. juni.

Arrangeres af: Kristine Uldahl