Køb foreningens bog "Ærter og bønner"

Vores projekt med genopdagelse af gamle danske bælgfrugter er nu slut - med udgivelsen af en bog på 130 sider, "Ærter og bønner: Genopdagelse af 28 gamle danske sorter". Her finder du beskrivelser og kulturhistoriske oplysninger på alle 28 sorter, erfaringsopsamling, dyrkningsvejledning, opskrifter både jordnære og finurlige, og information om  bælgfrugternes næringsindhold og brug i vores kost. Og masser af billeder.

 

Måske en god julegave til den haveinteresserede?

 

Foreningens medlemmer kan hente en gratis kopi på vores stande på markeder, på weekend- og dagkurser og ved arrangementer. Medlemmer kan også bestille den fra en af vores frivillige "postkontorer" mod betaling af 35 kr. (porto og omkostninger) til foreningens konto. For at finde det rigtige 'postbud' skal du logge ind og se denne side.

 

Andre kan bestille bogen fra foreningen for 100 kr. inkl. forsendelse - overfør først beløbet til vores konto: 9336-336 56 73887, eller via Swipp eller Mobile Pay til 9399 8099. Send derefter en kontoudskrift (for netbank overførsler) og navn og adresse til kontakt@froesamlerne.dk. Eller hvis du har betalt via mobilen, en mail med besked om det plus navn og adresse.

 

Og endelig kan man læse bogen på sin computer eller downloade den fra et link på hjemmesiden. God fornøjelse - og en kæmpe tak til både medlemmerne og alle de andre entusiastiske mennesker og organisationer for den store deltagelse i projektet!

 

 

 

Projektet har fået støtte af Fødevareministeriet og Den Europæiske Fond for Udvikling af Landdistrikterne.