Så meget har vi oplevet på Efterårskurset 2017

Vi har holdt weekendkursus 15.-17. september 2017 på Pindstrup Centret på Djursland - med deltagelse af 87 voksne og 5 børn.

Eva Skødsholm har skrevet en reportage om weekenden - som kan læses i sin helhed her. artikel_pindstrupkursus_2017.pdf

 

Her er en smagsprøve!

 

Så snart frøsamlere ankommer til et sted, bliver der en livlig snakken og glædeligt gensyn med fæller, som deler samme interesse for planter og frø, og derfor blev Pindstrup Centerets hall hurtigt fyldt af en forventningsfuld summen. Derefter blev efterårskurset indledt med en meget lækker buffet tilberedt af Annemette Olesen og hendes assistent. Annemette fra Skarresø er Djurslands ukronede urtehaveekspert (og vel at mærke et af foreningens første medlemmer), foruden at hun har forfattet en lang række koge-og plantebøger. Derfor har hun en solid viden om sund mad tilberedt af masser af grønt. Der var masser af lækre retter til både vegetarer og kødspisere.

Efter maden, der som altid trækker ud, fordi frøsamlere som nævnt ELSKER at snakke med hinanden, fortalte Lone Landmand om sit autentiske landbrug og viste smukke stemningsfyldte billeder langt fra et moderne kommercielt landbrug. Lones og Sørens landbrug er småt, men båret af hårdt arbejde og masser af gode tanker og intentioner.