Frøsamlerne på Madens Folkemøde i Maribo (Lolland)


Tid og dato:
Fredag 03/6 10 -18, lørdag 04/6 10-17.30
Adresse:
Engestofte Gods, Søvej 10
4930 Maribo

To dage med oplevelser, viden og debat om mad/madkultur/madpolitik

"Madens Folkemøde er et folkeligt og fagligt folkemøde om vores mad. Over to dage samler vi maddanmark for at dele viden, holdninger og madglæde. 

Gennem en bred vifte af debatter, workshops, skuekøkkener, smagning og talks dykker vi ned i madens forunderlige verden og bliver klogere på vores mad: hvad den er, hvad den skal være, hvor den kommer fra, og hvordan vi skal spise fremover."

Se programmet her - der er i snesevis af spændende opløg, debatter, demonstartioner, prøvesamgninger og markedsboder. NB!! De tider, vi opgiver her, er åbningstiderne for Fødevaremarkedet på pladsen og derfor for Frøsamlernes stand. Der er åbnet på pladsen lidt før - og længe efter på fredag, hvor der er særlige arrangementer og madoplevelser. Se Madens Folkemødes hjemmeside (og billetterne) for åbningstider for hele eventen.

Frøsamlerne deltager med en stand med salg af medlemmernes frø og vores skrifter. Der kan du møde lokale frøsamlere.

Du kan også høre debat om bæredygtig madturisme, klimavenlig ældremad og havets rolle i den grønne omstilling eller regenerativt jordbrug. Eller lær at trylle med danske bælgfrugter, at tilberede blæksprutter eller at sanke vild mad (med en sejltur til Bogø).