Julemarked på Skovskolen, Fredernsborg


Tid og dato:
Lørdag-søndag 109.-10. december 2023, kl. 10-15
Adresse:
Skovskolen, Nødebovej 77A
3480 Fredensborg

Hvert år inviterer Skovskolens studerende i Nødebo til hyggeligt julemarked i to weekender - Frøsamlerne er med i den ene

De studerende på Skovskolen i Nødebo byder velkommen til hyggeligt julemarked to weekender op til jul. (NB: Frøsamlerne deltager kun i 2. weekend.) Markedet byder på juletræssalg, arbejdende juleværksteder, sjove aktiviteter for børn og masser af juleboder 

Traditionen tro byder Skovskolens Julemarked på blandt andet salg af juletræer, pyntegrønt og dekorationer, gløgg, æbleskiver, hjemmelavet snaps og andet godt til ganen.

Julemarkedet er arrangeret af de studerende på Skovskolen i Nødebo. Overskuddet går til de studerendes faglige studieture i udlandet og andre studierelevante aktiviteter. 

Frøsamlerne stiller op i 2. weekend, 9.-10. december, med medlemmernes frøårs markedsfrø  Vi har også hæftet "Frøavl", en ny udgave af projektbogen "Ærter og bønner: genopdagelse af 28 gamle danske sorter"

 https://skovskolen.ku.dk/kalender/skovskolens-julemarked/

*Skovskolen rummer Københavns Universitets grønne uddannelser og efteruddannelser, fx Natur- og kulturformidler, Skov- og landskabsingeniør, Urban landskabsingeniør, Friluftsvejleder.

.

Klik her for tilmelding