Hvordan bliver man medlem?

Kontingentet er 225 kr. om året. Når man bliver medlem fra 10. juni (når det er for sent at bestille fra forårets Frøliste) vil kontingentet også gælde for det følgende år.

Indmeldelse af nye medlemmer sker ved at klikke

på dette link

og udfylde dine kontaktinformationer. Her er der mulighed for at vælge betaling af det første kontingent enten via Mobile Pay eller din netbank.

Ved indmeldelse kan du også vælge hvordan du vil betale Frøsamlernes kontingent  næste år:

  • Du kan vælge Betalingsservice via et tilmeldingslink (ingen af oplysningerne sendes til Frøsamlerne). Næste november får du automatisk træk via Betalingsservice, hvis ikke du afviser.
  • Du kan give tilladelse til at vi sender opkrævningen til Mobile Pay Invoice. Du godkender eller afviser i din mobil.
  • Ellers vil du modtage et indbetalingskort med email. (Hvis du foretrækker et fysisk kort med posten, skal du informere foreningen, da det er de færreste, der vælger dette.)

Et medlemskab (én stemme) gælder for husstanden - dvs. at partnere, ægtefæller, børn m.v. er velkomne på vores kurser og arrangementer. Der er normalt én enkelt profil og email adresse pr. medlemskab - hvis begge partnere ønsker at være aktive, kan man udfylde feltet "Skal vi sende en kopi til en ANDEN email end den første?" ved indmeldelse, eller kontakt foreningen.

 

Kontaktinformation:

Postadresse: Drøwten 9, 8830 Tjele. 
Mobil: 2521 8779 Fastnet: 9854 4462
CVR nr.: 30624572  
Bankkonto hos Merkur: Reg. nr. 8401, kontonr. 0004238533
Mobile Pay nr.: 71784

Hvem kan blive medlem?


Alle, der vil arbejde med eller lære mere om de gamle danske sorter, eller om frøavlens håndværk, er velkomne som medlemmer.

Du behøver ikke kende noget til frøavl. Vi laver kurser i frøavl for begyndere, se kalenderen, og du kan finde hjælp hos andre frøsamlere i dit lokalområde. Vi kan dog ikke hjælpe så meget med den helt grundlæggende viden i havebrug. Hvis du lige har fået din første have, kan du få vejledning og information på Havenyt.dk - og du kan købe frø hos flere økologiske frøforhandlere, der specialiseret sig i gamle frøsorter.

Du forpligter dig ikke til at tage frø af de sorter, du bestiller fra andre medlemmer - eller til at tilbyde dem videre. Det er lysten, der driver værket - det er bedst at prøve evner, tid, interesse og haveforhold, før man går videre. Og at finde de sorter, man kan li'.

Men vi håber selvfølgelig, at mange vil få mulighed og lyst til at prøve kræfter med frøsamling, og gøre det muligt for os at tilbyde hinanden flere gode sorter.