Frokost med adoptionssorter:

Hvad får du som medlem?

Hvis du bliver medlem af Frøsamlerne får du:

• Adgang til en stor mængde frø, der ikke findes i butikkerne. Dels via frølisterne - 2 om året fra foreningens medlemmer, plus tilbud fra andre lande - men mange flere forskellige frø via frøbyttearrangementerne.
  • Tilbud om kurser i frøsamling og relaterede emner - én-dags begynderkurser flere steder i landet i løbet af efteråret/vinteren.
  • Weekendseminarer med ekskursioner, praktiske indslag, foredrag og frøbytte. Det ene falder midt i marts, det andet er årsmødet midt i september.
  • Tilbud om deltagelse i lokale arrangementer med undervisning (f.eks. podning), besøg i medlemmers have, frøaftener med plantesnak og frøudveksling.
  • Mulighed for at møde spændende og engagerede medlemmer, som gerne øser af deres store viden og deres mange frø og planter.

Er du allerede frønørd? Du er ikke alene!

Har du aldrig før tænkt at det er muligt for dig at lave egne frø? Sådan er vi mange der har haft det i starten!

Ved at blive medlem er du med til at støtte bevaring og udbredelse af gamle sorter, og foreningens frøpolitiske arbejde.

Du kan tilmelde dig via dette link..

Du kan finde oplysninger om vores bankkonto, Mobile Pay og tilmelding til Betalingsservice på denne side.

Du kan desuden se på et kort hvilke medlemmer der kan kontaktes på medlemmernes kontaktside

Du finder mere om medlemskab her - indmeldelse sker på forsiden (se knappen "BLIV MEDLEM").