Udenlandsk medlem, efter aftale

Vare nr.: V_FS_vare_12

Vi har enkelte medlemmer i Norge og Sverige - nogle gratis, fordi de kun modtager mails og nyheder fra foreningen; nogle til det danske kontingent på 225 DKK, fordi de vil være aktiv i foreningen. 

Dette skal aftales i hvert tilfælde, for at få det nye medlem sat i den rigtige gruppe. 
Når vi har aftalt det, skal du først indmelde dig på vores website. Derefter kan der du betale 225 DKK via Master Card og andre kort. 

Du skal skrive i kommentarfeltet at det er et medlems kan efter aftale med medlemssekretæren på kontakt@froesamlerne.dk. Bigtigt: Hvis du vil forny dit medlemskab på denne side, kontakt os først.)

Brug af webshoppen:
Du kan kun bestille frø fra vores webshop med en aftale med Mette Sivertsen - Webshoppen kan ikke modtage udenlandske adresser, så du skal få en dansk adresse fra Mette til din ordre, aftale om hvilken porto du skal betale, og skrive din  postadresse i kommentarfeltet.

Om Frølisterne:
Du vil modtage et login og få adgang til vores Frøliste med medlemmernes frø-udbud. Men det er private bestillinger, hvor betalingen er problematisk.  Derfor skal du som udenlandsk medlem kontakte forening for at aftale en samlet forsendelse af frøønsker. 

NB: Foråret kommet nok hurtigere hernede - så frøbestillinger efter midt i maj kan være svære at efterkomme på grund af have-travlhed, og frølagre hos det enkelte medlem kan være være tømt. Tag venligt hensyn til dette og bestille frø fra medlemmerne inden starten af juni.

 

 

 

 

 

 


Handelsbetingelser

Hvem må handle i denne webshop

Salg af disse frø er kun tilladt til privatpersoner til eget brug, jvf. Miljø- og Fødevareministeriets vejledning om handel med frø til ikke-kommerciel brug og bevaring.
Ved at acceptere vores handelsbetingelser erklærer du, at du køber som privatperson.

Det er ikke tilladt at gensælge samme frø, som du modtager fra denne webshop. For regler om videresalg af egen avl og andre produkter af frø af disse sorter, se vores Material Transfer Agreement.  Kommerciel anvendelse af Frøsamlernes sorter må kun ske efter aftale med foreningen og Frøsamlerne skal krediteres.

For oplysninger om eventuel køb af Frøsamlernes sorter med henblik på opformering og kommerciel handel, kontakt vores faglige sekretær, Louise Windfeldt.

Produktinformation

I Frøsamlernes webshop oplyses varens væsentlige egenskaber; for yderligere oplysninger, søg sorten på FS nr. (varenr.) i Frøsamlernes database. Har du spørgsmål, kan du sende en email til vores frivillige butiksbestyrer på metmaria@froesamlerne.dk

Webshoppen holder styr på antallet af tilgængelige enheder af hver vare. Du vil således normalt ikke kunne bestille produkter i et antal, som overstiger lagerbeholdningen. Skulle det under behandlingen af din ordre vise sig, at der ved en fejl alligevel ikke er nok på lager til af opfylde din ordre, kontakter vi dig med henblik på at finde en løsning.

Priser

Alle priser er i danske kroner, DKK, inklusive moms og afgifter.

Leveringsbetingelser

Når du tjekker ud, skal du inden betaling vælge, hvordan du vil have dine varer leveret. Der pålægges fragt afhængigt af den valgte forsendelsesmetode. De aktuelle priser fremgår af siden.

Vores frivillige betjening sender altid så hurtigt som muligt. Vi bestræber os på at sende inden for 2-3 hverdage efter modtaget betaling, med forbehold for helligdage og forårstravlhed. Forsendelsen af varer sker med PostNord, der bruger 5 arbejdsdage og nogle gange mere - medmindre der vælges forsendelse som Quickbrev.  Eller, hvis vægten af de valgte varer overstiger 100 g, af DAO (med levering til adressen). Det fremgår af beskrivelsen hvilke varer, der pålægges forhøjet porto på grund af vægt.

Aktuelt tilbydes websalg og forsendelse KUN til danske adresser. Er du medlem af foreningen Frøsamlerne bosiddende i Sverige eller Norge og ønsker at købe frø, kan dette dog arrangeres. Du bedes i så fald henvende dig til os på metmaria@froesamlerne.dk for at høre om fragtmuligheder og priser.

Betalingsvilkår

Du kan vælge at betale via bankoverførsel, Mobile Pay eller kreditkort.

  • Ved betaling via bankoverførsel modtager du via mail information om den bankkonto, hvortil betaling skal ske. Så snart vi har registreret din betaling, sørger vi for at påbegynde behandlingen af din ordre. Vi gør opmærksom på, at vælger du betaling via bankoverførsel, er transaktionen ikke omfattet af Indsigelsesordningen. 

Ved betaling med Visa, Mastercard eller Mobile Pay, anvender Frøsamlerne en betalingsgateway fra Bambora. Alle kortdata sendes krypteret, så dine oplysninger er sikrede.

  • Hvis du betaler med betalingskort/Mobile Pay, trækkes beløbet først på din konto, når varen er afsendt. Det debiterede beløb vil fremgå af din konto.

Alle priser er i DKK, inkl. moms.

Fortrydelsesret

Er du alligevel kommet til at bestille noget forkert og opdager det inden afsendelse af frøene, så kontakt os hurtigst muligt. Afbestilling eller ændring er gratis, hvis du fortryder og kontakter os inden vi sender.

Vi kan som udgangspunkt ikke tage frø retur, efter du har modtaget dem, da vi ikke har nogen kontrol over de forhold, disse levende væsener har været udsat for efter de forlader os, især under flere dages forsendelse. Men prøv at kontakte os via mail hvis du fortryder, og forklar os årsagen. 

Reklamationsret

Modtager du en vare, der ikke er det ønskede, eller som er beskadiget, skal du, hurtigst muligt efter du har opdaget fejlen, gøre os opmærksom på det via metmaria@froesamlerne.dk, så vi kan rette fejlen. Hvis du kontakter os ang. ordrer/leverancer så husk venligst at angive ordrenummer.

Hvis ikke andet er angivet, gælder den almindelige garanti jvf. købeloven. 

Skulle der være problemer af en eller anden art efter såning, så kontakt os endelig på mailadressen. Angiv ordrenummer ved henvendelse og meget gerne detaljer ved benyttelse af frøene, fx hvordan og hvornår de er sået, temperaturer, vanding, jord osv. På grund af de mange faktorer, der spiller sammen omkring spiring af frø og vækst af planter, kan vi ikke garantere at refundere eller erstatte - men vi kan se på om der er grund til det, fx en fejl fra vores side.

Persondatapolitik

Vi benytter os ikke af cookies til at gemme eller dele dine personlige oplysninger, når du besøger vores webshop.

Vi foretager registrering af dine personoplysninger ved afgivelsen af en ordre med det formål at kunne levere varerne til dig. Personoplysningerne registreres hos Frøsamlerne og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi gemmer ikke kortoplysninger.

Oplysninger afgivet til Frøsamlerne videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Frøsamlerne har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Frøsamlerne på

Vi registrerer følgende oplysninger om dig ved ordreafgivelsen: 

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Mailadresse

Firmaoplysninger

Foreningen Frøsamlernes webshop kontaktes på: metmaria@froesamlerne.dk

Foreningens kontoradresse er:
Drøwten 9
8830 Tjele

Email: kontakt@froesamlerne.dk

CVR-nummer: 30624572