"Frøsamlernyt" udkommer elektronisk  to gange om året og i et år fra udgivelsen kan du læse det i "bladre-visning" i din browser. 
Derefter sætter vi en pdf version her på siden -i en størrelse så det er egnet til at downloade.

Frøsamlernyt #1, marts 2020

Indholder bl.a.: Portræt af foreningens grundlægger; Planteportræt (sort sennep) med opskrifter; Levende kulturarv i gamle haver


I marts 2020 skrev vi:

Første nummer af det nye elektroniske Frøsamler-magasin er nu på "gaden"
Frøsamlernyt, foreningens nye magasin, udkom 15. marts - midt i en krisetid og forhåbentlig til lidt adspredelse fra denne. Magasinet er på 20 sider og kan læses i browseren eller downloades fra samme side som en (ret stor - 32 MB) pdf fil. (Kontakt foreningen hvis du har brug for en kopi i nedsat størrelse.)

Det er meningen at Frøsamlernyt skal udkomme 2 gange om året, med artikler om frøsamlersorter, medlemmernes aktiviteter, nyheder, frøsamler-portrætter m.m. Send dine ideer om artikler til redaktøren Louise Windfeldt.

Vi håber at Frøsamlernyt vil være til glæde og gavn for alle - du må gerne sende det videre, nævne det på Facebook eller linke til det fra din blog. Som der står i lederen, ønsker vi at dele vores viden med hinanden uden begrænsninger, og at inspirere så mange som muligt til at samle frø og være med til at bevare vores plantegenetiske ressourcer. 

Vi ønsker alle rigtig god fornøjelse med vores nye magasin! 

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte frøsamlerne på følgende email-adresse: kontakt@froesamlerne.dk

Du finder mere om medlemskab her 

Indmeldelse - Se knappen "BLIV MEDLEM" herover