Frøsamlernyt nr 7

HER ER FRØSAMLERNYT NR. 7

I magasinet kan du læse om den nye wiki til Frøsamlerne, der er under opbygning. Kunsten er jo at finde en måde at dele al den viden, vi har tilsammen … også når vi ikke lige mødes. I magasinet giver forfatteren eksempler på, hvad man kan finde i Frøsamlernes wiki - og en introduktion til at komme i gang.

Du kan også læse om majroer, der er en særlig spise i Grønland. Her dyrker man dem med stor fornøjelse, og det kan vi måske lade os inspirere af her længere mod syd. Der er også opskrifter i artiklen, skrevet af et af vores medlemmer, der er opvokset i Grønland.

Så er der en artikel om arbejdet i markedsgruppen, hvor vi jo deler al vores fælles viden med andre. Men inden vi kan stille vores boder med frø og bøger op og begynde at snakke med folk, er der gået en lang kæde af samarbejde – fra dyrkning, høst, rensning af frø, pakning og distribution mellem de forskellige markeder.

Og til slut kan du læse en artikel om at avle bladbeder i en overdådighed af farver og farvekombinationer … bare for sjov.

Læs det her.